Εγκαίνια νέου υποκαταστήματος στον Βόλο

Η NEPA Economic Consulting στον Βόλο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου υποκαταστήματος της N|E|P|Α® Economic Consulting στον Βόλο (Παύλου Μελά 34), την Δευτέρα 29/01/2018.
Στο πλαίσιο των εγκαινίων πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο Εμπορικό Επιμελητήριο Μαγνησίας, με στόχο την παρουσίαση των ολοκληρωμένων λύσεων που μπορεί να προσφέρει η N|E|P|Α® Economic Consulting στις επιχειρήσεις. Την εκδήλωση χαιρέτισε ο υπεύθυνος συμβουλευτικής στήριξης των επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, κ. Βασίλης Καραλής, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση για τη καινούργια εταιρεία, εκφράζοντας τις ευχές του για καλή επιτυχία, δυνατές και εποικοδομητικές συνεργασίες καθώς και τις ευχαριστίες του για την επιλογή της πόλης του Βόλου για τη δραστηριοποίηση της εταιρείας στα πλαίσια ανάπτυξης της.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της N|E|P|Α® Economic Consulting, κ. Κωνσταντίνος Πατήρης, ο οποίος παρουσίασε το όραμα, το σχέδιο ανάπτυξης της εταιρείας , το σύνολο των υπηρεσιών της στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων με δύο στόχους. Τη βέλτιστη επιλογή στη λογιστική, φορολογική, εργατική και ασφαλιστική παρακολούθηση των εταιρειών μέσα από συγκεκριμένες διαδικασίες και την ανάπτυξη των εταιρειών με τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Στα πλαίσια της ανάπτυξη της, με έδρα την Αθήνα, επέλεξε να ξεκινήσει από την πόλη του Βόλου που θεωρεί αναπτυσσόμενη αγορά ενώ μέχρι το 2020 θα έχει επεκταθεί στη Θεσσαλονίκη και την Κρήτη.
Ιδιαίτερα δυναμική και πολύ επεξηγηματική ήταν η παρουσίαση τoυ Μanaging Partner της εταιρείας, κ. Κουφού Βασίλη, ο οποίος τοποθετήθηκε σε θέματα νευραλγικά για την οικονομία και πρότεινε προτάσεις για την αντιμετώπιση τους (Φορολογικό, Εργατικό-Ασφαλιστικό και Διαχειριστικό πλαίσιο).
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε, με την ομιλία του Διευθυντή του Υποκαταστήματος στον Βόλο, κο Δημήτρη Κουτσούκο, ο οποίος κατάγεται από το Βόλο και δεσμεύτηκε να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να συνδράμει στην ανάπτυξη, και την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών επιχειρήσεων του Βόλου, οι οποίες καλούνται να δράσουν μέσα σε ένα ευμετάβλητο και δύσκολο οικονομικό περιβάλλον.

 

Αναζήτηση Άρθρων
Βασική Κατηγορία
Yποκατηγορίες
Έτος
Αναζήτηση με Λέξη
ΕΣΠΑ Banner Αφίσα ESPA Banner