Νέο Λογότυπο Nepa Economic Consulting

Αγαπητοί συνεργάτες,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι το λογότυπο της εταιρείας μας άλλαξε.
 
Δεν πρόκειται απλά για μια αισθητική παρέμβαση. Το νέο μας λογότυπο σηματοδοτεί τη μετάβαση της Nepa Economic Consulting σε μια νέα εποχή.

Θέτουμε γερές βάσεις για την επόμενη δεκαετία. Χτίζουμε μια εταιρεία οικονομικών συμβούλων, προσαρμοσμένη στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών μας, της χώρας και της οικονομίας. Μια σύγχρονη και δυναμική εταιρεία, με τις πιο σύγχρονες διεθνείς προδιαγραφές, έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις σε ένα διεθνές μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον.

Σήμερα, η Nepa Economic Consulting έχει ολοκληρώσει ένα σημαντικό μέρος του επενδυτικού της προγράμματος με την αγορά σύγχρονων ιδιόκτητων γραφείων, στη Λεωφόρο Αθηνών 142, την ολοκλήρωση του ψηφιακού της μετασχηματισμού και την προσθήκη εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο και Ηνωμένο Βασίλειο. 

Υιοθετούμε ένα νέο Μοντέλο Εξυπηρέτησης και λειτουργίας. Με επίκεντρο τους συνεργάτες μας και αξιοποιώντας τις εξειδικευμένες γνώσεις των στελεχών μας, προσφέρουμε οικονομικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Το μοντέλο μας συνδυάζει τη σταθερή προτεραιότητα στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων και τις σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει μαζί τους. 

Αξιοποιούμε τις πιο σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις και δουλεύουμε με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.
Στα νέα μας γραφεία διαμορφώσαμε ειδικούς χώρους, ώστε να μπορείτε να μιλάτε προσωπικά με τον εξειδικευμένο οικονομικό σας Σύμβουλο.

Στο νέο μας λογότυπο αποτυπώνεται και εικαστικά η νέα πραγματικότητα και δυναμική της εταιρείας μας, στην οποία έχουν συμμετοχή οι συνεργάτες, τα στελέχη μας και φυσικά όλοι εσείς.
 
Στόχος μας μένει πάντα η παροχή εξειδικευμένων οικονομικών υπηρεσιών, με επίκεντρο τις επιχειρήσεις και τους επιχειρηματίες, βοηθώντας στην πραγματοποίηση των αναπτυξιακών τους πλάνων.

Αλλάζουμε για ένα καλύτερο μέλλον ! 

Με εκτίμηση, 

Κωνσταντίνος Πατήρης
Founder & Managing Director

Αναζήτηση Άρθρων
Βασική Κατηγορία
Yποκατηγορίες
Έτος
Αναζήτηση με Λέξη
ΕΣΠΑ Banner Αφίσα ESPA Banner