Πρωτοπόρος η Nepa στη Μαγνησία – Nepa Commercial

Δείτε το Newsletter
 

Σε νέες εγκαταστάσεις στο Βόλο η Nepa Economic Consulting

 

Σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις επι των οδών Ιάσωνος και Κ. Καρτάλη 1 μεταφέρθηκε η Nepa Economic Consulting.
Η εταιρεία συνεχίζει να υλοποιεί το πενταετές της πλάνο, επενδύοντας συνεχώς σε εξειδικευμένα στελέχη και σύγχρονες κτηριακές εγκαταστάσεις.

Με αφορμή τη μεταστέγαση της Nepa στα νέα της γραφεία, ο Founder & CEO της εταιρείας κος Κωνσταντίνος Πατήρης, σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ ΜΠΕ αναφέρθηκε στη σημαντικότητα της ευρύτερης περιοχής αναφέροντας χαρακτηριστικά:

“Ο κομβικός ρόλος που μπορεί και πρέπει να παίξει στην ελληνική οικονομία η ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, ήταν ο λόγος που μας οδήγησε πρώτους να εγκατασταθούμε στο φιλόξενο Βόλο. Από το 2018 στηρίζουμε και αναπτύσσουμε αδιάλειπτα την τοπική επιχειρηματικότητα παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες σε όλους τους οικονομοτεχνικούς τομείς που απασχολούν το σύγχρονο Επιχειρείν. Για εμάς, ο Βόλος και η ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας ήταν και παραμένει το προπύργιο για την περαιτέρω ανάπτυξη της Nepa σε όλη την Ελλάδα”.

Κλείνοντας, ο κύριος Πατήρης μάς αποκάλυψε ότι μέσα στο 2024 η Nepa θα διευρύνει τις δραστηριότητες της και στην περιοχή της Πελοποννήσου με τη δημιουργία ενός ακόμη υποκαταστήματός της.

Δείτε στους ακόλουθους συνδέσμους το Δελτίο Τύπου της Nepa Economic Consulting S.A., όπως αυτό αναδημοσιέυεται σε κάποια από τα σημαντκότερα οικονομικά & επιχειρηματικά websites.

 

https://www.capital.gr/epixeiriseis/3809958/kombiko-rolo-stin-elliniki-oikonomia-mporei-na-diadramatisei-i-euruteri-perioxi-tis-magnisias/

https://www.economistas.gr/epiheiriseis/61158_nepa-economic-consulting-i-periohi-tis-magnisias-mporei-na-diadramatisei-kombiko

https://www.businessdaily.gr/epiheiriseis/114419_anaptyxi-tis-nepa-economic-consulting-stin-eyryteri-periohi-tis-magnisias?amp

https://www.defence-point.gr/news/komviko-rolo-stin-elliniki-oikonomia-mporei-na-diadramatisei-i-magnisia

Συνεχίζουμε να είμαστε πάντα δίπλα σας !

Αναζήτηση Άρθρων
Βασική Κατηγορία
Yποκατηγορίες
Έτος
Αναζήτηση με Λέξη
ΕΣΠΑ Banner Αφίσα ESPA Banner