Βεβαίωση Κυκλοφορίας Εργαζομένων

Σας ενημερώνουμε ότι από το Σάββατο 07/11 και ώρα 06:00 ξεκινούν τα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί από χθες 05/11, όσον αφορά στις μετακινήσεις μας στα πλαίσια του lockdown. Σχετικά με τη μετακίνηση των πολιτών θα πρέπει να μεταβείτε στο site της πολιτικής προστασίας https://forma.gov.gr/ , όπου υπάρχουν οι οδηγίες για όλους τους τύπους μετακίνησης.

Πιο συγκεκριμένα, για εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους ή ελεύθερους επαγγελματίες ισχύει ότι:

Για μετάβαση προς και από την εργασία κατά τις εργάσιμες ώρες, η βεβαίωση κίνησης είναι πάγια (τύπου A) και παρέχεται, με προσωπική ευθύνη του υπογράφοντος, από τον εργοδότη ή, σε περίπτωση νομικού προσώπου από το νόμιμο εκπρόσωπό του ή, σε περίπτωση ελεύθερου επαγγελματία ή αυτοαπασχολούμενου, από τον ίδιο.

Προσοχή:
Σε κάθε μετακίνηση πρέπει οι πολίτες να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο, καθώς και συμπληρωμένο έντυπο βεβαίωσης κίνησης (εκτυπωμένο ή χειρόγραφο) ή το SMS επιβεβαίωσης, για να το επιδείξουν σε περίπτωση ελέγχου.


Σε περίπτωση που δοθεί κάποια άλλη οδηγία από τους αρμόδιους φορείς και χρειαστεί η έκδοση βεβαίωσης κίνησης από το ΕΡΓΑΝΗ θα ενημερωθείτε άμεσα. Αναμένουμε διευκρινήσεις λόγω και της σύγχυσης που έχει δημιουργηθεί μεταξύ δηλώσεων συνέντευξης τύπου και οδηγιών της πολιτικής προστασίας.


Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις.


Η επιστημονική ομάδα της Ν|Ε|Ρ|Α ECONOMIC CONSULTING

[email protected]
210-2585584

Αναζήτηση Άρθρων
Βασική Κατηγορία
Yποκατηγορίες
Έτος
Αναζήτηση με Λέξη
ΕΣΠΑ Banner Αφίσα ESPA Banner