Οι άνθρωποί μας

Για εμάς στη Nepa Economic Consulting οι άνθρωποί μας, στελέχη όλων των βαθμίδων, αποτελούν το σημαντικότερο ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα. Στην εξειδίκευση και υψηλή τους κατάρτιση χτίζεται και στηρίζεται το μέλλον της εταιρείας και πραγματοποιείται το όραμά μας να είμαστε ο στρατηγικός οικονομικός σύμβουλος του κάθε επιχειρηματία.

Η μεγαλύτερή μας επένδυση αφορά στην εξέλιξη της τεχνογνωσίας του Ανθρώπινου Δυναμικού μας, με διαρκή εκπαίδευση για τις αλλαγές που αντιμετωπίζει κάθε κλάδος της επιχειρηματικής δραστηριότητας και περαιτέρω ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους, καλύπτοντας έτσι τις διακριτές ανάγκες κάθε πελάτη μας.

Επιδιώκουμε τη συμβολή στη βελτίωση της καθημερινότητας των ανθρώπων μας τόσο σε επαγγελματικό όσο και προσωπικό επίπεδο, ώστε μέσα από εμάς να προωθούνται πάντα καινοτόμες ιδέες σε όλους τους συνεργάτες-πελάτες μας.

Οι άνθρωποι μας στη Nepa Economic Consulting έχουν καθημερινά την ευκαιρία να εκπληρώσουν τους προσωπικούς στόχους τους, ενώ όλοι μαζί επιδιώκουμε και αποδίδουμε προστιθέμενη αξία στην εξελικτική προοπτική των πελατών μας.

Αναπτύσσουμε τα γραφεία μας με στελέχωση εξειδικευμένου προσωπικού. Γνωρίστε κάποια από τα στελέχη της ομάδας μας

Κωνσταντίνος Πατήρης Founder & CEO
Χρήστος Ζήγος Payroll Director
Ναυσικά Λημναίου HR Manager
Ιωάννα Κυριακοπούλου Payroll Accountant
Κωνσταντίνος Ταταβέλης Finance Director
Σταύρος Χαροκόπος Accounting Manager
Ιωάννης Κατσιάρας Accounting Supervisor
Αναστάσιος Δρομούσης Commercial Manager
Πέννυ Σίμου Business Developing
Δέσποινα Κουζιώκα Senior Accountant (Volos,Greece)
Χριστίνα Χατζηδέλιου Accountant (Thessaloniki,Greece)
ΕΣΠΑ Banner Αφίσα ESPA Banner