” Διαμάντι Επιχειρηματικότητας ” η N|E|P|A Economic Consulting

Με ιδιαίτερη χαρά σάς ανακοινώνουμε, ότι η εταιρεία μας βραβεύτηκε ως ένα «Διαμάντι της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας» στη φετινή εκδήλωση των “Diamonds of the Greek Economy 2021″.

Μία λαμπρή και πολυτελής εκδήλωση, παρά τις δύσκολες και φέτος συνθήκες, που διοργάνωσε η New Times Publishing, και ο κος Σπύρος Κτενάς, στον υπέροχο παραθαλάσσιο χώρο του «Κτήμα Γαλάζιο».

Το βραβείο για τη NEPA ECONOMIC CONSULTING, παρέλαβε ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας μας, κος CONSTANTINOS PATIRIS.

Οι ταχύτατοι ρυθμοί ανάπτυξής μας, μέσα στην ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο που διανύσαμε και διανύουμε, με τους λογιστές, οικονομολόγους και συμβούλους μας, να φροντίζουν αδιαλείπτως οι επιχειρήσεις-πελάτες μας να βγαίνουν όσο το δυνατόν αλώβητοι και με όλα τα μέτρα στήριξης υπέρ τους, απέδωσαν καρπούς και όλα αυτά ανταμείβονται και προσδιορίζονται με αυτό το βραβείο.

Τη βράβευσή μας πραγματοποίησε o κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, τον οποίο και ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την τιμή που μας έκανε.

(Παρακολουθείστε εδώ τη βράβευσή μας και την ομιλία του κου Πατήρη.)

Ο κος Πατήρης, με τη σειρά του, είχε την τιμή να απονείμει τα βραβεία τους σε δύο από τις σημαντικότερες επιχειρήσεις της χώρας μας και όχι μόνο.
Απέδωσε βραβείο στην αξιότιμη κυρία Ανούς Τζιρακιάν, αντιπρόεδρο Δ.Σ. και Διευθύνουσα Σύμβουλο της Europa Profil Αλουμίνιο Α.Β.Ε. ,(παρακολουθείστε εδώ τη βράβευση),
όπως επίσης βράβευσε και τον αξιότιμο κύριο Κώστα Σταματάκη, Chief Marketing & Customer Management Officer της Κωτσόβολος – Dixons SE Europe , (παρακολουθείστε εδώ τη βράβευση)

Στη συνέντευξη που παρέθεσε ο κος Πατήρης Κωνσταντίνος έπειτα από τη βράβευσή του στο Time-tv, μας μιλά για το όραμα της εταιρείας μας, το στίγμα που έχει δώσει και εξακολουθεί να διατηρεί σε υψηλότατο επίπεδο στο σύνολο του επιχειρείν, επισημαίνοντας τη διαρκή ανάπτυξη της N|E|P|A Economic Consulting σε όλη την Ελλάδα, δίνοντας πάντα έμφαση & βαρύτητα στη διαρκή εκπαίδευση και εξέλιξη των εργαζομένων της και στη συμπόρευση με τον κάθε επιχειρηματία ξεχωριστά.

Ευχαριστούμε τους εργαζόμενους-οικογένεια της Nepa Economic Consulting Ltd. , για την κατάθεση ψυχής καθημερινά, ευχαριστούμε τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη τους,
ευχαριστούμε τη New Times Publishing και τον κύριο Spyros Ktenas , για την αναγνώριση και την υπέροχη βραδιά.

Ευχαριστούμε και όλους εσάς για τις υπέροχες ευχές.

Συνεχίζουμε να είμαστε πάντα δίπλα σας !

Αναζήτηση Άρθρων
Βασική Κατηγορία
Yποκατηγορίες
Έτος
Αναζήτηση με Λέξη
ΕΣΠΑ Banner Αφίσα ESPA Banner