ΠΟΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

Αγαπητοί συνεργάτες,

Αναφέρονται στο κάτωθεν κείμενο επιπρόσθετες διευκρινιστικές πληροφορίες σε σχέση με το ενημερωτικό σημείωμα της 25/03/2020.

Οι εταιρείες που εντάσσονται στα μέτρα στήριξης μέχρι σήμερα 26/3/2020 μέσω του Π.Σ.« ΕΡΓΑΝΗ » είναι μόνο οι εταιρείες, οι οποίες έχουν κύριο ΚΑΔ δραστηριότητας έναν από τους ΚΑΔ που εξαγγέλθηκαν στις 24/3/2020 (επικαιροποιημένη λίστα), και καμία άλλη περίπτωση επιχείρησης.

Δηλαδή, οι εταιρείες, οι οποίες υποχρεωτικά ανέστειλαν τις εργασίες τους με κρατική εντολή ή έχουν υποστεί μείωση τζίρου, δηλαδή ανήκουν στις πληττόμενες και ο κύριος ΚΑΔ δεν είναι στην λίστα, δεν εντάσσονται στα μέτρα ούτε οι επιχειρήσεις ούτε οι εργαζόμενοί τους.

Πιθανόν, όλο αυτό είναι συστημικό λάθος, διότι δεν προκύπτουν τα παραπάνω νομοθετικά, και ενδέχεται να διορθωθεί. Είμαστε σε επικοινωνία με όλους τους αρμόδιους φορείς, και θα ενημερώνεστε για κάθε νεότερο.

Επίσης, τη μείωση του ενοικίου έχουν δικαίωμα να τη λάβουν μόνο όσες εταιρείες και μισθωτοί αυτών είναι στην κατηγόρια των επιχειρήσεων που έκλεισαν με κρατική εντολή και όχι όσες πλήττονται.

Στη διάθεσή σας πάντα για κάθε πληροφορία.
 

Με εκτίμηση,
Πατήρης Κωνσταντίνος.

Αναζήτηση Άρθρων
Βασική Κατηγορία
Yποκατηγορίες
Έτος
Αναζήτηση με Λέξη
ΕΣΠΑ Banner Αφίσα ESPA Banner