Τουριστική Οικονομία – N|E|P|A Commercial

Τα οικονομικά επιτελεία, με τους όρους “Βαριά Βιομηχανία” & “ατμομηχανή της οικονομίας”, συχνά αναφέρονται στην τουριστική αγορά της χώρας μας.
 

Ο τουρισμός γενικότερα, ακόμα και εν μέσω πανδημίας, συνέχισε να προσφέρει στον κρατικό κορβανά το 2021 έσοδα που ξεπέρασαν τα 10 δισ. ευρώ, προερχόμενα κυρίως από τους κλάδους των αερομεταφορών, ακτοπλοΐας, καταλυμάτων, τουριστικών γραφείων, ενοικιάσεων σκαφών κ.λπ., ήτοι το 55% των εσόδων του 2019 – χρονιά ορόσημο – κατά την οποία καταγράφηκαν έσοδα της τάξεως των 18,2 δισ. ευρώ, σύμφωνα με το Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).
 

Η υγιής ανάπτυξη των ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων θα πρέπει να είναι στόχος και προαπαιτούμενο για τα οικονομικά επιτελεία της κάθε κυβέρνησης, μιας και η συμβολή τους θεωρείται θεμελιώδης για την οικονομία της χώρας.
 

Ρόλος της Νepa Εconomic Consulting στην εξέλιξη της τουριστικής αγοράς είναι η συμβουλευτική υποστήριξη στην υλοποίηση των αναπτυξιακών πλάνων των επιχειρήσεων, με στόχο το ζητούμενο που είναι η επιχειρηματική επιτυχία.


Διαθέτοντας περισσότερους από 40 εξειδικευμένους σύμβουλους στο economic,TAX & payroll consulting, η  Νepa προσφέρει τις υπηρεσίες της σε μια σειρά από ξενοδοχειακές μονάδες, ταξιδιωτικά γραφεία, μαρίνες και τουριστικές επιχειρήσεις, έχοντας πρόσφατα βραβευτεί για τις υπηρεσίες της ως «Diamond of the Greek Economy».

Δρομούσης Αναστάσιος

Commercial Manager,
Nepa economic consulting

[email protected]
210-2585584
Λεωφ. Αθηνών 142, Αθήνα
5ος όροφος, ΤΚ 10442

Αναζήτηση Άρθρων
Βασική Κατηγορία
Yποκατηγορίες
Έτος
Αναζήτηση με Λέξη
ΕΣΠΑ Banner Αφίσα ESPA Banner