Σε Τροχιά Ανάπτυξης Η Ελλάδα Το 2024 – Nepa Commercial

Δείτε το Newsletter
Όπως εκτιμούν οι οικονομικοί παράγοντες της αγοράς, το 2024 αναμένεται να είναι ένα πολύ καλό έτος για την ελληνική οικονομία. Η αύξηση του ΑΕΠ (Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν) της χώρας το 2023, έφερε νέες επιχειρηματικές συμφωνίες και σημαντική κινητικότητα μετά από αρκετά χρόνια.

Επιπλέον, τα ευρωπαϊκά κεφάλαια που αναμένονται να επενδυθούν στην οικονομία μας το 2024 υπολογίζεται ότι θα είναι σημαντικά υψηλότερα από τη χρονιά που πέρασε, γεγονός που θα επηρεάσει θετικά τους συμμετέχοντες σε όλα τα επίπεδα της οικονομίας.

Τι χρειάζεται ακόμη;
Το θετικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί, να οδηγήσει τον τραπεζικό κλάδο σε νέα χρηματοοικονομικά προϊόντα, μεγαλύτερη ευελιξία στα επιχειρηματικά δάνεια, έτσι ώστε επενδυτές και επιχειρήσεις, να βοηθηθούν πραγματικά στην «κούρσα» ανάπτυξης της νέας χρονιάς που μόλις ξεκίνησε.

Η Nepa αρωγός σε κάθε επιχειρηματική προσπάθεια, παρέχει υπηρεσίες που καλύπτουν ολόκληρο το οικονομικό φάσμα, προσφέροντας έγκυρα και έγκαιρα, λύσεις σε επιχειρήσεις και οργανισμούς, αξιοποιώντας ένα πλέγμα εξειδικευμένων συμβούλων σε όλη τη χώρα.
 
Επικοινωνήστε μαζί μας για μια συνάντηση με τους συμβούλους μας και ενημερωθείτε για τους τρόπους που μπορεί η επιχείρηση σας να κάνει το επόμενο βήμα ανάπτυξης.

Δρομούσης Αναστάσιος
Commercial Manager
Συνεχίζουμε να είμαστε πάντα δίπλα σας !
Αναζήτηση Άρθρων
Βασική Κατηγορία
Yποκατηγορίες
Έτος
Αναζήτηση με Λέξη
ΕΣΠΑ Banner Αφίσα ESPA Banner