19 Φεβρουαρίου 2024

1ο Επιχειρηματικό Event Nepa Economic Consulting

Το 1ο Επιχειρηματικό Event της Nepa Economic Consulting S.A., με θέμα “Επιχειρηματικότητα και Διαχείριση Οικονομικών Μεγεθών σε Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις”, διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία, και είναι το πρώτο, σε μία σειρά από αντίστοιχες διοργανώσεις που προγραμματίζονται ετησίως εφεξής, όπως ανέφερε και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Nepa, κος CONSTANTINOS PATIRIS.

Σημαίνοντα πρόσωπα της ελληνικής οικονομίας και θεσμών τίμησαν την επιχειρηματική εκδήλωση με την παρουσία και τις ομιλίες τους, με κέντρο αναφοράς τους τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας.

Μαζί μας ο Υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης, κος Βασίλης Σπανάκης, η κα Βασιλική Λαζαράκου, Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, και οι κκ Φώτης Κουρμούσης, εκτελεστικό μέλος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, Γεώργιος Παπαδημητρίου, υποδιοικητής e-ΕΦΚΑ, Κωνσταντίνος Κόλλιας, πρόεδρος Οικονομικού Επιμελητήριου Ελλάδος. Την εκδήλωση συντόνισε ο καταξιωμένος δημοσιογράφος, Σωτήρης Πολύζος.

Στο ακόλουθο Δελτίο Τύπου, όπως αναδημοσιεύεται στα σημαντικότερα οικονομικά websites, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες και να δείτε φωτογραφικό υλικό.

Ευχαριστούμε τους πελάτες, συνεργάτες, αλλά και επίσημους καλεσμένους μας, για την τιμή που μας έκαναν να βρίσκονται κοντά μας.

Η Nepa Economic Consulting S.A. φέρνει πάντα τους συνεργάτες της πιο κοντά, γιατί μέσα από την ανταλλαγή απόψεων και γνώσης, προχωράμε μπροστά, ενώ στόχος μας μένει πάντα η έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση.

Ευχαριστούμε την ομάδα της Nepa, αλλά και τους εξωτερικούς συνεργάτες μας που συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση.

https://lnkd.in/dAnEK7Nt

 

Παρακολουθείστε ακολούθως το βίντεο με τα στιγμιότυπα της εκδήλωσης

 

 

 

 

 

ΕΣΠΑ Banner Αφίσα ESPA Banner